Charakteristika BL6 hliníkového spreje:
Hliníkový sprej je kombinace pojiva z laku a čistých hliníkových- kovových pigmentů. Správný poměr rozpouštědla zajistí dokonalý rozptyl hliníkových částic po celé ploše a zaručenou ochranu proti korozi.

  • Je vhodný pro ochranu svařovaných míst potrubí, ocelových konstrukcí, disků kol, výfuků, karosérií apod.
  • Je použitelný všude tam, kde jsou kladeny velké nároky na vyšší odolnost vůči korozi, teplotám a chemikáliím.

Použití BL6 hliníkového spreje:
Opravy a úpravy podkladů hliníkového odstínu, protikorozní ochrana ve světlém hliníku, lakování železných konstrukcí, trubek, plechů apod., opravy poškození karoserií po kamíncích, lakování disků kol, výfuků. Je okamžitě použitelný bez speciální přípravy, bez základní barvy, působí jako ochrana proti korozi pro většinu kovových podkladů. Ekonomický ve spotřebě. Teplotně odolný do 600°C, krátkodobě do 800°C. Je odolný většině kyselin a louhů, vysoce odolný proti otěru, rychle schnoucí. Má dobrou krycí schopnost.


Schnutí při 20°C: cca. 15min (nelepí se prach)
Schnutí při 20°C: cca. 30min (na pohmat suché)
Schnutí při 20°C: cca. 8hod vytvrzené
Vydatnost 400ml: 2-3m2 


Pracovní postup:
Podklad musí být suchý, odmaštěný, bez prachu, a rzi. Lehkým přebroušením poškozených míst se zlepší přilnavost. Před použitím obsah nádoby důkladně protřepejte 2 minutu při slyšitelném zvuku kuliček a teplotě cca + 20°C. Neaplikujte na povrchy pod +5°C. Optimální tloušťka vrstvy je ca. 60um, doporučujeme nanášet několik tenké vrstvy do kříže. Optimální vzdálenost nástřiku je mezi 25 a 30 cm. Stříkejte do mřížky. Skladovací teplota: optimálně +10°C až +20°C. Aplikační teplota: max. 40°C.

související zboží